fej1
     
  1148 Budapest, Vezér út 149/c., fsz. 1., Tel.: +36 1 555-1468
 
     
Paskal Dental - fogorvosi rendelő


Micro-2000 Kft. Általános információ
 

Esztétikai fogászat


Porcelán héjak

Veneer (héj)
Különleges technika, - leheletvékony porcelán héj , amit a fogak elülső felszínére ragasztanak, hogy kozmetikai megoldásként a fogazatot széppé varázsolják. Ezt a megoldást a fogforma optikai korrekciójára, a fogszín, illetve a kis foghiányok javítására alkalmazzák.

Elkészítésének a menete:
Először a fog felszínét kell előkészíteni, ami azt jelenti, hogy egy milliméternyi réteget az elülső felszínről, - valamint a fogak minimális éli részét speciális csiszolókkal, speciális módon eltávolítják. Majd a preciziós lenyomatvétel után a fogtechnikus kézzel, több porcelán rétegből leheletvékony teljes kerámia héjat készít, amit a fogorvos különleges ragasztórendszer segítségével a preparált fogfelszínre ragaszt.. Ezt az esztétikai megoldást mindenekelőtt egészséges, vagyis nem tömött, vagy nem gyökérkezelt fogaknál választják. Gyökérkezelt fog esetén a stabilitás növelése érdekében a tejes kerámia koronát kell alkalmazni. A veneer (héj) készítésekor a kezelőorvosnak a teljes fiziológiai harapási helyzetet is meg kell ítélnie, mivel kifejezett harapás hibák esetén, mint mélyharapás,, vagy "éjszakai fogcsikorgatáskor" a héjakat nem ajánljuk.
A mai modern világban az egyéni sikerek eléréséhez elengedhetetlenül szükséges az egészséges, szabályos fehér fogazat, a

TÖKÉLETES MOSOLY

A mosolyt vizsgáló tanulmányok világosan kimutatták, hogy 1000 megkérdezett ember véleményének összegzése a következő eredménnyel járt:

- 94% figyelte meg beszéd közben a fogakat,
- 85% tartotta fontos tényezőnek a szép fogakat a híresen fontos első benyomásnál,
- 90% meg van győződve arról, hogy a vonzó nevetés nagyobb sikert jelent a másik nemnél,
- 87% úgy tartja, hogy a nagyobb önbizalom, és önbecsülés alapja a szép fogazat.

A fogazat esztétikuma nemcsak a szép fehér fogakat foglalja magába, hanem az arc és az ajkak egyéni formáját, a bőr árnyalatát is.
A kozmetikai fogászat a "természet szeszélyeit" kijavítva kiegyenlíti, a fogakon keletkezett károsodásokat "láthatatlanná" tudja tenni.

Amennyiben Önnek nem tetszenek a fogai, úgy keresse meg klinikánkat, beszélje meg velünk, hogy mi a teendő a szép fogak eléréséért! Mi képesek vagyunk különféle kezelési módszerekkel az Ön megelégedésére vonzó mosolyt "varázsolni"!

Kezelési lépések:
1. Egy első lépés az Új Veneer-hez (héjhoz) vezető úton az, hogy a fogorvos az Ön aktuális fog-helyzetét megvizsgálja. Majd eldönti, hogy egy Veneer (héj) az Ön helyzetében helyes megoldás-e. Ha igen, akkor folytatja a fogak preparációjával.

2. A fogorvos előkészíti a fogait a Veneer-hez, - előkészítéskor kénytelen a fogfelszínnek más formát adni. Lenyomatot, negatív kópiát" vesznek szilikon bázisú rugalmas anyagból.. Ezt a formát a fogtechnikus gipsszel kiönti, hogy az Ön fogainak az eredetihez hű modelljét megkapják. A kész modell lehetőséget ad arra, hogy rövid idő alatt elkészüljön az individuális teljeskerámia Veneer. Ezután következik, hogy a fogorvos megvizsgálja, hogy a Veneer (héj) kifogástalanul ül-e a számára preparált helyre? Ha az eredménnyel elégedett, úgy a Veneer-t az előkészített fogra egy speciális ragasztóval ráerősíti.

Ez minden! A szép új mosolyt Ön két egyszerű lépésben elérte!

 

Oldal tetejére