fej1
     
  1148 Budapest, Vezér út 149/c., fsz. 1., Tel.: +36 1 555-1468
 
     
Paskal Dental - fogorvosi rendelő


Micro-2000 Kft. Általános információ
 

Állapotfelmérés


Általában fél órát vesz igénybe. Az első találkozó benyomása nagyon fontos, gyógyítás nem jöhet létre bizalom nélkül, ezért az első alkalom elsősorban beszélgetésből áll. Megismerheti orvosát, elmondhatja panaszait, igényeit. Egy rövid és fájdalommentes vizsgálat során orvosa alaposan átnézi fogainak állapotát, helyzetét, a szájban levő esetleges elváltozásokat is. A vizsgálatnak mindig része az úgynevezett stomato-onkológiai szűrés is, mely az esetleges kezdődő, vagy súlyosabb nyálkahártya elváltozásokat hivatott kiszűrni. Átbeszélik a szájüregből kiinduló, esetlegesen a szervezet távolabbi területeit érintő megbetegedések hátterét - ide tartoznak a fogakkal kapcsolatos gócos megbetegedések . Az egyszerűbb kérdésekre természetesen adható azonnali válasz. Legtöbbször egy-egy probléma megoldására több eltérő kezelés is javasolható. Az orvos fényképekkel, vagy a fogtechnikai laboratóriumban készített minták segítségével igyekszik minél részletesebben és érthetőbben elmagyarázni a lehetőségeket. A vizsgálat során az orvos az összes információt felvezeti a páciens kartonjára. Ezek után a tervezési fázis következik, a rendelési műszak után, a legtöbb esetben a szakmai vezetéssel való konzultáció során.

A kezelési terv : A szakmai konzultációt minden páciensünk esetében nagyon fontosnak tartjuk, hiszen így minden tudásunkat és tapasztalatunkat összegezhetjük, a még eredményesebb kezelés érdekében. Az ajánlatban a szájvizsgálat és a röntgenfelvétel során általunk szükségesnek tartott, illetve javasolt kezelési terv(ek) található(ak). Az ajánlatban javasolt kezelések a legtöbb esetben részekre bonthatóak, külön-külön is elvégezhetőek a páciens igénye szerint.

Bizonyos esetekben a száj egészének komplex kezelése szükséges, ilyenkor az egyes kezeléseket külön elvégezni nem lehetséges, vagy hátránnyal járna.

A kezelések mikéntjét és sorrendiségét a kezelőorvossal ingyenes konzultáció keretein belül beszélheti meg.

Hitünk szerint a jó eredménnyel záruló kezelés alapfeltétele a biztonságos orvos - páciens kapcsolat kialakulása. Ehhez a kezelőorvos megismerésén kívül fontos, hogy a kezelés csak akkor kezdődjön el, ha minden kérdésére kielégítő válaszokat kapott, ismeri a kezelési lehetőségeket és a várható eredményeket.

Ezért javasoljuk, hogy a kezelési ajánlat áttanulmányozása után felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz, kezelőorvosához.

Legjellemzőbb esztétikai fogászati problémák: Esztétikai problémák elsősorban a frontfogak területén, azaz a beszédkor, mosolygáskor legszembetűnőbb területeken jelennek meg.

 

Oldal tetejére